Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Monday, November 06, 2017

Doa Ku Pada Tuhan

Entah mengapa sejak akhir akhir ni, rasa macam tak sedap hati je (macam lirik lagu kan)...aku pun tak tahu kenapa, padahal semua job dah delivery..macam ada sesuatu yang tak complete..dan doa ku pada tuhan agar semuannya lancar dan di permudahkan urusan....

Lama dah tak check akaun nuffnang...dan apabila buka nuffnang account, Wow...banyak pula iklan yang berjoget joget di CPUV nuffnang....kali ni bukan biasa biasa...tapi lebih mengujakan...sebab apa ? sebab banyak iklan melekat dan dapat bonus CTR....walaupun, tak lepas RM 1 pun, tapi yang pasti dan aku berharap..agar duduk lah lama lama sikit, baru syiok...haha

CPUV Nuffnang Safirul Amar


Bila blog sentiasa update ni...iklan pun banyak masuk, misterinya...iklan keluar di "front-end" blog..bila waktu jam 12.00 tengah malam ke atas..itu yang aku selalu perhatikan...waktu waktu macam ini..takde pula nak display.....erm, mungkin strategi marketing mereka...dan audien target mungkin di europe people atau di asia timur..agaknya..! 

Sebelum ini...pernah sekali, plan nak remove nuffnang dari blog....tapi bila sudah remove iklan, dan apabila aku semak akaun nuffnang...stats nya agak memberangsangkan, terfikir dalam hati, kan bagus kalau ada iklan, orang klik, dapat lah sen...aku ubah fikiran semula, tapi sebelum tu, aku kecewa bila permohonan untuk google adsense di tolak untuk kali yang ke 8...aku bercakap pun dengan diri sendiri...ah, nuffnang pun boleh lah...atleast ada..daripada takde langsung....dan pernah cash out, so better proceed...

1 comment:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.