Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Wednesday, November 01, 2017

Kelas 3D Google Sketchup di SK Tehel

Pada 1/11/2017 di panggil untuk mengajar subjek Google Sketchup 3D kepada kanak kanak sekolah darjah 6 di SK Tehel, Melaka..Sekolah ini mengambil peluang selama 4 hari dengan memberi pendedahan kepada ICT...dan bagi hari ketiga adalah slot bagi Google Sketchup 3D...

Bagi kanak kanak darjah 6, modul yang di berikan tidak terlalu susah untuk di pelajari, di mana tools asas sahaja yang di ajar...

Kelas 3D Google Sketchup SK Tehel

Alahamdulillah, mereka begitu seronok belajar sampai di waktu rehat pun tak mahu keluar dari kelas...program ini berlangsung selama setengah hari...so, terpaksalah skip banyak tools...namun begitu, kebanyakannya murid, berjaya membina sebuah rumah, lengkap dengan tingkap dan pintu, garaj kereta dan ada swimming pool sebuah...wow...terbaik .


Sekolah ini bersih dan banyak kata kata motivasi di setiap dinding sekolah....dan antara yang aku tertarik...kata kata seperti Biar miskin harta, jangan miskin adab dan miskin ilmu.

Kelas 3D Google Sketchup SK Tehel

Apa pun, semoga berjaya suatu hari nanti...tak tahulah nanti, masa tu abang ada lagi ke tak masa adik adik dah besar nanti...tahniah kepada pihak sekolah kerana mengambil peluang ini...

Kelas 3D Google Sketchup SK Tehel

Kelas 3D Google Sketchup SK Tehel

1 comment:

  1. wah dahsyat..darjah 6 dah belajar benda-benda macam ni =)

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.