Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN SKYTECH CREATIVE

Wednesday, November 08, 2017

MARILAH MASUK KONTES KE- 6 ANJURAN KOMENSEN : TEKA NAMA IKAN.

kontes teka nama ikan
Ternampak contest ini di blog saudara tarmizi , contest ini macam menarik, iaitu teka nama ikan...hadiahnya pun dalam bentuk wang tunai. Jika berminat untuk join contest ini, boleh tekan di SINI.

Terbaik lah contest ini. erm aku pun tak pasti ikan apa ni....kod rahsia di beri oleh pihak penganjur iaitu, KRMSJSL berdasarkan kod rahsia yang diberikan itu....aku dengan konfidennya...menjawab :

Jawapan : Ikan Kerisi

Contest akan berakhir pada 10.00 pagi, 15 November 2017. Baru pertama kali ke blog komenSen (Common Sense). Penulisannya sungguh menarik dan teratur....apa pun salam perkenalan.

MARILAH MASUK KONTES KE- 6 ANJURAN KOMENSEN : TEKA NAMA IKAN.

Ikan Kerisi dan Ikan Gelama adalah ikan favourite aku...goreng dan buat lauk pun sedap....haha. so aku pasti jawapan aku memang tepat...

5 comments:

  1. Replies
    1. Tq tuan. Biasa saja..cuma perkongsian ilmu dan penceritaan personal

      Delete
  2. nampak sedap sekali ..kelihatannya.

    ReplyDelete
  3. ikan kerisi ke? bukan ikan kerapu? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..mengikut kajian trhdp kod rahsia tu..jelas kerisi ..

      Delete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi