Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN SKYTECH CREATIVE

Thursday, November 23, 2017

Program Menarik Sempena Cuti Sekolah

Apa aktiviti korang semua di cuti hujung tahun ? Jika yang berkelapangan..boleh ke laman web www.emelaka.gov.my dan lihat aktiviti / program ICT sempena cuti sekolah tidak lama lagi...bagi sesiapa yang berminat menyertai kelas Joomla dan Google 3D Sketchup boleh lah beri nama pada aku..program pembelajaran ini mungkin adalah yang terakhir bagi tahun 2017.

Jangan lepas kan peluang ini dan manfaatkan cuti anak anak anda, dari tengok TV dan buang masa memikirkan apa jiran di sebelah buat apa, masak apa, baik lah menyertai program ICT percuma ini, sekurang kurangnya dapatlah menambah nilai dan mendapat ilmu, seterusnya meningkatkan kualiti hidup dan menampung kos sara hidup yang kian meningkat ..banyak program menarik semasa cuti sekolah nanti...program ICT ini terbuka pada semua lapisan umur...


program ICT emelaka

Boleh semak program program ICT di www.emelaka.gov.my , jika berminat dengan course yang di paparkan, boleh lah mendaftar secara online ataupun telefon terus urusetia program...bagi slot, web joomla 10 haribulan dan 11 haribulan bagi google 3D Sketchup boleh terus beri nama dan nombor kad pengenalan kepada aku ataupun boleh mendaftar terus kepada urusetia program. Boleh lihat pada gambar di atas...

Berkemungkinan...tiada lagi program ICT seperti ini di tahun hadapan atau selama lamanya, kerana 'kekangan kewangan' dari pihak kerajaan negeri...aku pun tak faham kerajaan negeri...program ICT seperti ini..sangat baik, apa lah salahnya teruskan sahaja...program seperti ini memberi manfaat kepada anak anak Melaka....bukan merugikan malah 'menguntungkan' rakyat Melaka....kata pemimpin nombor 1 melaka...kedatangan pelancong meningkat setiap tahun..!! ermm....kenapa perlu tutup pusat ICT..?

Kita jangan asyik merungut minyak naik...harga barang naik..apa nak di katakan..itu keputusan kerajaan yang kita pilih...nak buat macam mana...sebaliknya cuba ubah lifestyle kita...dengan mendalami ilmu tidak kira apa bidang sekalipun, jangan harapkan kerajaan untuk 'kaya' kan kita, kerana kerajaan tidak boleh harap...sebaliknya...ubah taraf kehidupan kita dengan penguasaan ilmu, bila ada ilmu kita akan 'kaya' , 

2 comments:

  1. Asalam kunjungan..hehehe sebenarnya baru bangun nak beradu ..tertidur lah Etuza depan TV. Hai TV pula hadap muka Etuza awala malam..try klik PC ..semoga lancar urusan program tu ya.

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi