Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN skinclear

Friday, December 01, 2017

Berada Di Luar Kawasan

Salam maulidur rasul buat semua rakan rakan blog...maaf atas kesibukan urusan kerja, dan berada di luar kawasan, blog pun tak sempat nak jengah sangat, apatah lagi, untuk blogwalking blog blog korang semua dan reply komen..

Sepanjang urusan kerja syarikat di Port Dickson, banyak perkara menarik dan kisah lucu untuk di kongsikan...di blog, dan dapat lah pulang ke Melaka dengan gembira dan puas hati kerana kerja berjalan dengan lancar! Hari ini sempena cuti umum, sempat juga lah blogwalking dan komen blog rakan rakan, bagi blog rakan yang lain, jika ada kesempatan saya akan menjengah dan membaca kisah yang mereka  kongsikan di blog...



hujan di portdickson

Kini selamat sampai di Melaka....dalam kepenatan yang teramat sangat...balik rumah, lagi bertambah 'penat' sebab orang rumah buka lagu yang agak 'menjengkilkan' ..aku pun tak faham apa maksud liriknya...tak tuang ? tak tuang ? Lagu macam ni pun ada, asal kan boleh...! Silap silap boleh masuk final Juara Lagu .......! kah kah kah!

3 comments:

  1. Salam maulidur rasul Saf nersama kita memperbanyakkan selawat ke atas nabi ya

    ReplyDelete
  2. lagu orang belum mandi tu melodinya catchy .. tu sebab jadi fenomena mcm lagu Gangnam dulu ..

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi