Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN SKYTECH CREATIVE

Wednesday, December 06, 2017

Berguna Di Waktu Kecemasan

Ramai yang busy minggu ini, PAU aje yang di sebut dan mahu pergi ke PAU ? puas aku fikir....kenapa korang asyik sebut PAU-PAU ni.....game PAU ke sampai dapat elaun ? atau kuih Pau ? Aik..takkan makan kuih PAU dapat duit ? pelik pelik, aku install game PAU, tak dapat pun duit!... rupa rupanya PAU yang di maksudkan itu ialah Perhimpunan Agung UMNO...wah! betul bersemangat ya kali ini ahli ahli..apa pula topik kali ini yang di bincangkan ? Sehinggakan menjadi hangat di perkatakan ?

Apa pun lupakan pasal PAU...siapa yang ahli parti..boleh lah menyertai PAU..hehe, hari ini aku tengok graf emas di public gold...emas jatuh lagi kepada RM 182 / Gram. Semalam rasanya RM 184 / Gram. Tauke emas kata..inilah masanya untuk membeli...!Sebenarnya banyak kelebihan menyimpan emas, korang boleh simpan sikit sikit, minimum RM 100 kedalam akaun GAP Public Gold...kalau sudah cukup gram dalam akaun simapan, korang boleh keluarkan fizikal, jika di waktu kecemasan, boleh pajak di pejabat pos yang mempunyai Ar Rahnu yang berhampiran, anda akan mendapat pinjaman mengikut harga emas semasa!...Boleh baca artikel mengenai emas di sini . http://www.safirulamar.com/2017/06/akaun-simpanan-emas-gap.html



price Gold safirulamar
Jika anda berminat untuk menyimpan emas fizikal, boleh lah hubungi saya di 016 6474201 , emas naik, kita jual, emas jatuh, kita beli....! Sekurang kurangnya kita dah tukar wang kertas yang semakin hari semakin susut nilai itu kepada jongkong emas...

Apa kata korang...convert duit kertas kepada emas ? dengan akaun simpanan public gold..boleh dapat kan harga kilang...dan dari simpanan emas kita...boleh keluarkan fizikal jongkong, jika kita mahu....anda simpan..anda dapat! itu konsep nya...

2 comments:

  1. Sedap kan kuih pau..hehehe..nak lagi kalau ada kopi segelas Saf..baiklah selamat bersarapan ..mulakan dgn hati gembira hari ini

    ReplyDelete
  2. tulah ingat pau tu, sedap nak-nak lagi pau kacang =)

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi