Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN skinclear

Thursday, December 21, 2017

Terima Hadiah SPM Fever Giveaway

Alhamdulillah, telah terima bungkusan hadiah yang aku menang di  SPM Fever Giveaway tempohari, hadiah nya ialah buku Prelove Novel , ermm...terima kasih lah banyak banyak kepada penganjur program, memang tak sangka lah boleh menang, dapat novel pula tu!  haha setelah sekian lama kemarau kemenangan giveaway dan segmen anjuran dari bloggers. join giveaway ini pun last minit...

Apa pun syukur walaupun apa yang di beri, kalau nak beli di kedai, mahal juga tu, yelah novel kan ? Aku akan cuba menghabiskan chapter by chapter di dalam novel tu, inshallah, dan yang bestnya dalam bahasa english! Tajuk novel pun dah mengkacau bilaukan otak aku..! membaca novel ni kena ada feel dan mood yang tenang, baru boleh menjiwai seolah olah kita berada di dalam situasi penceritaan..betul tak? Lepas ni, nak baca novel macam ala ala cerita korea Windstruck ..barulah hero yang romantik dan penyayang...haha



pgmall_safirulamar
Kalau bab serius membaca, aku lebih suka baca komik seperti Ujang,.. terutamanya lawak kartun dari kartunis bawang..! Last word dari aku, terima kasih ya kepada penganjur ...! Next time boleh buat lagi..dapat lah buat koleksi novel...!

Menang Hadiah Giveaway SPM Fever

Hadiah ini juga di sertakan dengan paper bag dari penganjur....wah! boleh lah aku meletakkan barang barang dapur ketika membeli barang di pasaraya...maklumlah, di Melaka..sekarang, tanpa plastik, kononnya untuk menjaga alam sekitar, padahal, menyusahkan pembeli, habis jatuh barang yang di beli di sebabkan tiada beg plastik....!

2 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi