Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE healthydrink BELI DAN DAPAT DISKAUN

Sunday, December 24, 2017

Welcome To The Jungle

Aku pun tak faham, macam mana aku boleh terjebak bermain permainan smarphone yang hangat sekarang ini iaitu Mobile Legends Bang Bang! haha, akhirnya..menjadi addicted gila pula pada game ini...! Itulah! bak kata orang orang tua...jangan benci sangat..nanti lama lama jadi suka, hah! betul la tu...bila tengok orang main game Mobile Legends Bang Bang! mula mula rasa menyampah lak, sebab menghadap handphone macam orang gila! Akhirnya... aku yang jadi leader siap bentuk kumpulan  lagi untuk bermain game ini! haha

Best woo main game Mobile Legends Bang Bang! ni haha...dapat kuasa dan boleh kill enemy..! konsepnya mudah..serang tower musuh...ni aku bagitahu korang, bukan lelaki je yang join, orang perempuan pun ramai yang join..! kalau korang tak percaya, cuba lah install game Mobile Legends Bang Bang! ini di google playstore..tapi sebelum tu, sila pastikan semua urusan selesai ye...jangan sampai menghadap game Mobile Legends Bang Bang! hal penting seperti hal anak isteri, hal kerja dan sebagainya terabai. kalau dah start game Mobile Legends Bang Bang! ini, tak boleh nak stop..sebab takut kena denda..! haha.


Dan semalam juga sempat ke golden screen cinemas..menonton wayang cerita Jumanji! memang sesuai la dengan jiwa aku...lakonan yang mantap, jalan ceritanya, kisahnya berberapa student di denda membersihkan barangan di stor, akhirnya mereka termasuk dalam permainan video yang di panggil Jumanji..! dan student yang di denda penahanan terpaksa menyelesaikan misi Jumanji untuk membatalkan sumpahan....!! macam di dalam permainan video game..memang seronok lah ...Kalau korang belum tengok lagi....pergi la ke cinema yang berhampiran untuk tonton Jumanji! Welcome to the Jungle...

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi