Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Saturday, February 04, 2017

Cara Nak Hack Password

Cara untuk hack dan view password jika anda terlupa, ialah dengan cara menggunakan inspect element, biasanya aku gunakan cara ini untuk mendapatkan kata laluan, dan seterusnya buka ke komputer yang lain, yelah malas nak tulis satu persatu huruf, hanya set remember je..tapi sebenarnya data tak selamat sebab takut orang godam..contoh macam mana nak dapatkan semula password dot dot dot, anda, boleh lah (lihat gambar bawah).

Cara nak view dan hack password
Gambar 1
Mudah sahaja, hanya perlu right click pada dot dot password (lihat gambar di bawah),

Cara nak hack dan view password
Gambar 2

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi