Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Sunday, August 20, 2017

Sangat Tidak Di Perlukan

Betapa canggihnya teknologi kini, penyebaran berita menjadi cepat tersebar, dalam diam diam, musuh dalam selimut yang kita sangka kan kawan baik telah menjadi parasit yang tidak di undang, nasihat aku, buang terus mereka dari media media sosial kepunyaan peribadi. Mereka ini sangat tidak di perlukan dan tidak layak wujud di dalam social life network kita.

Sudah kah anda kenal pasti kawan yang anda accept d facebook ? atau sekadar accept membuta tuli ? peduli kan kata orang dan sikap jaga hati...baik korang amalkan sikap 'pentingkan diri sendiri'. Jangan esok dah 'terkena' baru nak menyesal. Kadang kadang, kita tak tahu dan susah nak baca isi hati orang,  nampak macam baik, tapi jauh di lubuk hati rakan itu, terdapat perasaan cemburu iri hati dan sifat dengki pada kita. Yang nak menjatuhkan kita sebenarnya ramai...

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi