Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Tuesday, January 02, 2018

Cara Untuk Membuka Akaun Emas

Hai semua, tutorial kali ini, ialah cara cara untuk membuka akaun simpanan emas public gold, akaun emas ini di panggil Gold Accumulation Program ataupun lebih di kenali sebagai GAP. Sesiapa yang berminat untuk membuka akaun emas Gold Accumulation Program boleh pelajari tutorial bagaimana mahu membuka akaun emas. 

Ada yang membuat pelaburan seperti ASB, Fixed Deposit dan sebagainya, ya, itu semua pelaburan yang baik untuk masa depan, bagi Gold Accumulation Program pula, ia juga sebagai simpanan aset kita dan convert duit kertas kepada dalam bentuk fizikal, sesuai bagi mereka yang boros dan tak tahu duit mereka kemana.....! Baca kelebihan menyimpan emas di SINI

Di akaun simpanan Public gold ini, tiada GST, dan patuh syariah...! Anda simpan anda dapat...! Ok mari kita lihat cara-cara untuk membuka akaun emas,


1) Pergi ke laman web public gold untuk melihat harga emas terkini....minimum untuk membuka akaun emas Gold Accumulation Program adalah sebanyak RM 100, jika anda ingin membuka dengan nilaian RM 100, maka anda akan perolehi gram sebanyak 0.5348 gram. 

Gold Accumulation Program
2) Selepas mendapat harga emas yang terkini mengikut gram, anda di khendaki melakukan deposit kepada public gold, boleh deposit pembayaran ke nombor akaun Public Gold - MBB 5571-3923-8048 . Selepas melakukan pembayaran, boleh sent your particular detail seperti, Nama, No Kad Pengenalan, Nombor Handphone dan email korang, nama introducer....dalam case ini, aku ada lah sebagai Introducer (Active Dealer), boleh sent maklumat terus ke nombor aku, whasapp di 016 6474201 (Amar) .

Dalam masa 24 Jam....akaun Gold Accumulation Program akan di aktifkan, dan akan di berikan username dan password untuk login....lepas tu boleh guna dan tambah gram sedikit demi sedikit...! 

Ramai yang tertarik kepada bitcoin kini, pendapat aku lah, untuk kaya mungkin boleh lah cuba cuba dengan bitcoin (matawang baru) , tapi...kalau nak MELINDUNGI KEKAYAAN anda....SIMPAN LAH EMAS......! Boleh di gunakan di masa kecemasan, tiada kesan dari inflasi penurunan nilai mata wang, nilai ringgit jatuh, emas tidak! harga emas mengikut harga dunia...dan emas sentiasa di terima pakai dalam urusniaga di seluruh dunia..! tanpa ragu ragu...

Kalau rasa nak pegang emas, boleh withdraw di mana mana branch public gold yang berdekatan...simpan sedikit demi sedikit gram.....tak rugi pun beli emas.

1 comment:

  1. Bijak menambung ..pasti murah rezeki..terima kasih infor..

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi