Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN SKYTECH CREATIVE

Wednesday, January 17, 2018

Menjadi Lebih Sibuk

Banyak benda yang nak update di blog, tapi masih tidak berkesempatan, kerana sibuk..sampaikan nak pos hadiah untuk pemenang giveway untuk bloggers edisi ke tiga pun terlewat, walau pun begitu, kepada pemenang semua, jangan risau, telah pos semalam, inshallah dalam 2-3 hari dapatlah ya....! 

Menjadi lebih sibuk lagi apabila menyertai tournament mobile legends di MIBC Melaka pada 13 Januari 2018 yang lalu, keputusannya jadi lauk kena ngap! haha, tak apa pengalaman mematangkan kita...begitulah kehidupan, ada pasang surut, menang kalah, siang dan malam...! hehe

Harap maaf kepada pembaca blog sekalian...kerana agak terlalu busy sampaikan tidak sempat untuk update entri di blog...hehe, jika ada kesempatan, aku update la info yang terkini..!

2 comments:

  1. tu lah semakin sibuk sampaikan tak sempat nak update blog juga hermm

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi