Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Thursday, February 22, 2018

Semakin Mencabar

Minggu yang cukup sibuk kerana memerah otak dalam menyiap kan projek  tesis semester akhir , dengan hal pejabat yang tak pernah nya nak hilang....ada sahaja yang menganggu. Kadang kadang terasa otak blank sekejap, sebab terlalu banyak hal nak urus...! aduhai

Betul lah kata orang..semakin hari, tahun ke tahun semakin mencabar..! dan untuk mencapai kejayaan, perlu lah mempunyai semangat yang tinggi dan usaha keras! Suka atau tidak, terpaksa lah menghadap....perlahan perlahan, dan aku cuma mengharapkan pengakhiran yang baik dan sempurna..

Maaf kerana kurang update blog buat masa ini, langsung tak sempat juga untuk blogwalking blog rakan rakan...huhu, inshallah jika ada kesempatan dan masa yang lebih, aku akan blogwalking yang blog korang semua...banyak perkara nak update di blog walaupun sibuk, tapi bila buka laptop...! hancur, tak tahu apa nak tulis, lupa apa yang nak di tulis...! haha

5 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi