Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Tuesday, October 02, 2018

Mati Sakit Tua

Gun N Roses datang malaysia bulan ini ? Wow.....terbaik, rasanya ini kali kedua mereka datang ke negara kita...sempena jelajah not in this lifetime tour..haha, kali pertama tu nak pergi juga, sebab memang minat band ini...tapi, tak dapat pergi sebab tuntutan kerja lebih penting....kali kedua? apa lagi alasan hah..? mungkin lepas ini tak jumpa lagi mereka, samaada mereka mati sakit tua atau sebab mati penyakit berjangkit...ermm.....! Nama pun not in this lifetime kan ? 

Memang nak pergi tengok secara dekat mereka live, asyik dengar kat kaset dan CD je, nak juga tengok mereka live... tapi bila fikir, banyak lagi benda yang perlu dibayar...ada lah lebih baik, aku tengok mereka di you tube je, Mahal sangat wei...haha. Tengok di youtube pun sama je kan ? (Ayat nak sedapkan hati). 

Pernah berhenti hisap rokok, tapi bila tengok idola slash main gitar sambil hisap rokok, terus hisap balik rokok sampai sekarang....! lagu yang paling minat sampai sekarang dengar ialah november rain, rocket queen, mr brownstone, nightrain.....fuh! terbaik.

5 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi