Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Thursday, January 04, 2018

Ramai Yang Tersenyum Lebar

Awal tahun 2018, memang busy, tahun baru kan ? so..kena kerja lebih keras, sebab saban tahun semakin mencabar, tak boleh duduk senang lenang dan goyang kaki, kena bergerak...! hehe, proses penghantaran hadiah pemenang di tunda sehingga minggu depan ya, di sebabkan seorang peserta masih belum respon, nanti kena ke pejabat pos dua kali...jarak antara pejabat pos dan rumah pun, boleh tahan jauh nya...! so, penghantaran adalah lebih baik, sekali jalan! huhu

Sudah pasti di tahun baru ini, ramai yang tersenyum lebar sebab macam macam bonus insetif di terima, dividen asb dan bonus dari kerajaan, apa pun, jimat cermat lah, langit tak selalu cerah, kalau rasa duit tu tak nak hangus begitu sahaja, boleh buat akaun emas, tukar kan wang kertas kamu kepada emas fizikal...!

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi