Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Tuesday, July 03, 2012

Hakikatnya


Renung-renungkan dan selamat beramal, kadang-kadang kita ni, selalu tertanya-tanya, kenapa orang itu kaya?

Kaya dari segi macamana? duit? ilmu? banyak cara untuk kita menjadi kaya, kalau kita implemen K-Economy dalam diri kita, insyallah, kita akan makin maju dan terus maju. berkerja dan terus bekerja. Pasti hidup kita perolehi kesejahteraan. hehe

Bersatu kita teguh, bercerai kita roboh, united we stand, divided we fall. sharing is caring, caring is loving. haha. ok bye.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi