Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Sunday, July 08, 2012

We Proud Of You Iran

Selepas libya, mesir, palestin, afghanistan adakah tumpuan israel/amerika kearah Iran? bagi aku Iran simbol kekuatan islam global. negara islam yang lantang mengutuk israel sekeras-kerasnya.

Aku respek iran dan Ahmadenijad. Orang islam seperti di libya, mesir, palestin dan aghanistan terus hancur dan sengsara. Negara mereka dijajah barat kembali, tiada keamanan, sana-sini bom dan kematian. itu suasana selepas pemimpin mereka di gulingkan dari kerajaan. tiada peluang pekerjaan, makanan, pakaian, semuanya serba kekurangan.

Apa yang amannya selepas kerajaan mereka digulingkan?

Kini Syria pula bergolak, pro kerajaan dan anti kerajaan berperang, dan banyak kematian. rakan sejawat di Turki, Tayyip edorgan yang dulu rakan, kini talam dua muka.adakah turki sekutu yahudi israel? yang ingin melihat kejatuhan sebuah negara Islam? Turki negara islam liberal!

Aku fikir negara yahudi seperti Amerika dan Israel menghantar /mengupah rakyat arab dan pemberontak untuk menghuruharakan negara islam, mereka tidak mahu negara islam wujud. Mereka menaja segala peralatan senjata kepada pemberontak.

Lihat turki, tayyip edorgan yang membekalkan senjata kepada pemberontak, untuk membunuh rakyat syria. ini semua konspirasi barat amerika dan yahudi.

Peperangan di negara negara arab adalah konspirasi amerika/yahudi untuk hancurkan pemimpin islam yang mereka tidak suka, seterusnya menikmati kekayaan hasil minyak dan menentukan pemimpin yang memihak kepada YAHUDI!!!!!

Di Malaysia, israel yahudi, cuba menyokong dan menaja pemimpin pembangkang dengan hasrat pembangkang yang sanggup buat apa sahaja dapat menjadi pemimpin biarpun terpaksa bunuh saudara sesama islam sekalipun, supaya senang menjadi agen kepada yahudi. 

iran tidak perlu menunggu lama untuk menyerang balas terhadap israel. lakukan sahaja. We proud of you iran. the only one leaders Of Islam which againts Jew as a Ahmadenijad after Allahyarham Muammar Ghadaffi.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi