Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Monday, August 06, 2012

Design T Shirt Jozan Melaka

JOZANJOZAN
JOZAN
JOZAN
JOZAN
JOZAN
JOZAN

Ini adalah antara design t shirt untuk jozanners melaka. amacam ok tak? nanti kalau ada aktiviti jozan ,korang boleh pakai.

Kami dalam proses menyiapkan berberapa design, dan yang dipaparkan diatas ini adalah sebahagian dari design yang telah siap.
Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat tempahan, sila pm di inbox saya safirulamar.gmail.com, insyallah tempahan akan mula dicetak selepas raya.

Korang boleh pilih design berdasarkan pada nombor di kiri atas design tersebut. jika ada pandangan dan teguran, silakan. no problems. hehe

Mana yang sesuai?
 
T shirt ini khas bagi ahli jozanners melaka yang berdaftar secara rasmi sahaja.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi