Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Thursday, September 20, 2012

United We Stand

Seluruh dunia negara islam protest dan marah dengan filem barat anti islam iaitu Innocence of Muslims. celaka dan musibat si penulis skrip tersebut.

Tak jaga sensitiviti agama langsung kafir yahudi ni. kalaulah pemimpin islam seperti muammar ghadaffi ataupun saddam husin masih ada sudah pasti mereka akan memimpin dan mengutuk barat yahudi.

bersatu la wahai umat islam, ketepikan perbezaan politik. baik pas ataupun UMNO, pertahankan agama islam. jangan asyik bergaduh sesama sendiri, orang lain yang ambil kesempatan atas kepincangan kita.

bersatu kita teguh, bercerai kita roboh. 


No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi