banner-2017-mcj bkecik-skytech susupisangnilofa IKLAN SEWA

Senin, Februari 11, 2013

Balik tangan kosong.

Balik tangan kosong.

Tahniah kepada gabungan pelajar melayu semenanjung (gpms melaka) dengan inisiatif mengadakan program baik seperti ini.
  
Aku tarik diri last minit untuk live akustik sebab macam tak ikut kriteria je. hahaha...sebabnya salah satu kriteria kena ada sekurang-kurangnya 3 line up, kitorang 2 orang je, dan lagu yang dipersembahkan harus mengikut tema gaza! peh!

Band aku bawa lagu woderful tonight (soul) dan endless rain (x japan power metal). so, sebelum kitorang di baling botol oleh penonton, baik berundur. hahaha..

Takpe next time kalau ada lagi, boleh join. terima kasih. 

p/s : Last minit baru reunion dengan ex member band dan praktis, last2x kriteria show baca semasa pendaftaran! hai....

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi