Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Saturday, March 09, 2013

No smoking

No smoking
haha..kita sibuk buat kempen bebas rokok la, itu la sebab nak lindungi alam sekitar. tapi dalam masa yang sama, pencemaran udara dari perindustrian dan automotif masih berleluasa.

Lapisan ozon semakin nipis, pembakaran terbuka masih berlaku, peningkatan jumlah kenderaan automotif semakin meningkat. dah tak naik basikal lagi dah. haha..

Sekarang ini, boleh dikatakan, udara pun dah tak bersih disebabkan aktiviti manusia itu sendiri. baik korang duduk rumah je joget poco-poco. hahaha

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi