Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE

Sunday, February 17, 2013

Human Hack

Human Hack

Haha..seriously hack manusia sangat mudah.

Human hack akan menjadi mudah bila sikap mangsa (human attitude) yang macam tak ambil kisah(sambil lewa), risiko yang bakal dihadapi.

Korang pernah dengar tak kisah penceroboh yang membawa senjata pedang samurai ke pejabat PM tahun lepas? haha..lebih kurang macam tulah human hack ni! macamana boleh lepas dari security?

Hack manusia lebih senang dari hack technology. bila bercakap mengenai hack ni, apa itu hack? menceroboh! mencuri! dan sebagainya tanpa izin. tujuannya adalah untuk mencuri maklumat penting ataupun suka-suka! haha

Tunjuk Bukti!

Tunjuk Bukti!
Haha....tips menipu yang berguna...sekarang ni kalau cakap lisan, susah orang nak percaya kan? kan? lagi2x kalau cakap dengan bos!

haha , kena tunjuk bukti bergambar, baru orang akan percaya. haha

Jangan amalkan selalu, kalau kantoi....jaga baik. i know my staff in company members always doing it to me!

Keledek!!!  Pui

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi