Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Saturday, June 28, 2014

Betul vs Bohong. KP oh KP

Kalau nak jadi pemimpin di sesuatu badan parti politik, kenalah ada info dan fakta, bukan apa, sebagai jurucakap kepada parti politik yang diwakili.

Bila orang awam tanya, takkan nak cakap tidak tahu.

Ada seorang ketua pemuda cawangan yang masih fresh, tanpa usul periksa menyalahkan pihak berkuasa kononnya wujud kuota VIP bagi permohonan bazar.

Setelah diselidik, barulah mendapati yang perkara ini direka oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

Dan KP cawangan tersebut memohon maaf.

Haha..sebelum nak salahkan orang, selidik dahulu samaada sahih atau tidak laporan itu. maklumlah sekarang ni, zaman IT, banyak mesej2x berantai yang tak pasti kesahihan ni.  

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi