banner-2017-mcj bkecik-skytech susupisangnilofa IKLAN SEWA

Minggu, Juli 06, 2014

Harga Market

Kalau hendak melaksanakan sesuatu tugas atau pekerjaan biarlah betul betul, bersungguh dan ikhlas

Ada rakan yang terlibat dalam kerja sukarelawan telah meluahkan pada saya yang saya telah merosakkan harga pasaran bagi tugas mengajar melibatkan ICT.

Bukan niat hendak menjatuhkan Harga pasaran semasa, ya, memang harga yang diberika terlalu murah kalau hendak diikutkan dengan harga semasa, tapi kau percaya tak yang rezeki sentiasa ada dimana mana? Are you afraid to take the challenge?

Seronok mengajar budak sekolah, orang dewasa, orang tua tentang 3D, Video, 2D Animation, Website, Design. Salahkah kita berkongsi ilmu yang ada? Dan ini adalah platform untuk sesiapa yang terlibat dalam menjenamakan pengajar tersebut. 

Subjek yang diajar tidak dikenakan sebarang bayaran, percuma dan sepenuhnya ditaja oleh Kerajaan Negeri. 

Percayalah, if you have quality, wether where you are, orang akan menggunakan khidmat anda. For introduction, show capabilities of your and for the next, terpulanglah, its depend on you. People will decide the price when they see your quality of work.

Bangsa lain jalankan perniagaan dengan price play, asalkan tidak rugi and long-term.

Dalam knowledge based economy, kita tidak akan rugi, sentiasa akan ada kekayaan yang tiba, kalau bukan dari wang ringgit, mungkin kekayaan tersebut dari ilmu pengetahuan yang semakin hari semakin kukuh.

You will strong and knowledgeble if you sharing your knowledge with others people. 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi