Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE

Friday, July 04, 2014

Kisah Hamdan (Episod 2)

Setelah menelan lima biji rambutan tanpa meninggalkan sisa walaupun sedikit, Perutnya berasa selesa sedikit berbanding sebelum, dan tidak lama kemudian muncul Hamdan dalam keadaan tidak terurus dan berwajah sugul.

Lauren tidak mengendahkan pun kehadiran Hamdan serta tidak menerima permohonan maaf Hamdan walaupun Hamdan ikhlas, sebaliknya Lauren hanya tersenyum dan selepas itu bertindak menghampiri dan menampar hamdan sebanyak 3 kali tanpa henti sehingga tercampak kaca mata Hamdan. Lauren seperti dirasuk oleh syaitan.

Mata Lauren tiba-tiba bertukar warna merah, air liur dimulutnya meleleh keluar seperti seekor kucing atau hamster yang dahagakan air.

Sementara Lauren dirasuk dan meliar, hamdan pula berpura-pura pitam tidak sedarkan diri kerana takut digigit oleh Lauren.

Jam telah menunjukkan pukul 2 pagi, tiada kesudahan bagi Lauren, masih berperangai seperti dirasuk, Lauren merasuk setempat sahaja, tidak kemana-kemana. Itu yang membuatkan Hamdan senang hati.

(Bersambung Episod 3)

4 comments:

 1. 5 biji? :o
  banyak sgt tuu X3

  salam from indonesia :D
  singgah sini dari blog mialiana :D

  ReplyDelete
 2. Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

  Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

  Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)

  ReplyDelete
 3. Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

  ReplyDelete
 4. Shiro Usagi: Haha ..
  Thanks dude for your comment.
  We are X

  khalid kyle: tq2x..Selmat Berpuasa

  Montana: Selamat berpuasa..Tq2x

  ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi