banner-2017-mcj bkecik-skytech susupisangnilofa IKLAN SEWA

Minggu, Juli 06, 2014

Kisah Hamdan (Episod 3)

Hamdan berasa binggung dengan karenah Lauren yang sedang kerasukan, lantas Hamdan telah mengambil inisiatif untuk terjun dari Gaung yang berhampiran, dan tanpa menoleh kebelakang melihat Lauren, Hamdan terus terjun sambil menangis.

Tiba tiba Hamdan terasa sakit seluruh badan, dan baru kini beliau tersedar yang dia telah terjatuh dari katil, dan perkara yang terjadi sebentar tadi adalah sekadar mimpi ngeri sahaja.

Beliau kemudian melihat Smartphone nya dan melihat jam sudah pukul 8.30 pagi, dan beliau melihat sebanyak 34 panggilan tidak dijawab, Lauren telah menghubungi beliau pada malam tadi, dan baru beliau teringat yang beliau ada temujanji dengan Lauren. 

Hamdan cemas dan cuba melihat inbox sms pula, ternyata ada mesej dihantar oleh Lauren yang berbunyi, "pui....".

bersambung di episod seterusnya

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi