Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE

Wednesday, July 23, 2014

Resume

Haha. Macam menarik je resume dalam bentuk coklat. Nanti masa interview nak buat macamni. Barulah orang yang menginterview puas hati, dapat makan coklat dan dalam masa yang sama dapat lihat resume.


resume

resume

Kalau coklat pun masih tak jalan lagi, buat resume dkt packaging keropok lekor ataupun perencah mee bandung muar. Depend pada, berasal dari mana orang yang menginterview.

Sumber: telordibasuh.blogspot.com

2 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi