Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Thursday, July 24, 2014

Tidur

Tidur

Bulan puasa sememangnya bulan yang meletihkan, yelah seharian menahan lapar dan dahaga. Diwaktu siang, surau dan masjid pun ramai, kalau dulu (bukan di bulan puasa) tak banyak orang didalam surau/masjid, tak salah kalau nak berehat sementara asalkan niat i'tikaf betul.


Mungkin dari segi permandangan, tidak enak dipandang oleh jemaah yang datang berkunjung ke surau atau masjid, yelah dari ganggu orang ataupun mengumpat,lebih baik tidur, tidur pun merupakan suatu ibadah khusus, asalkan tidur itu tidak melarat-larat sehinggakan menjejaskan hal-hal yang lain sudahlah.

Jangan sampai menganggu jemaah lain dan keluar bunyi bunyian dan air liur basi sudah lah. haha

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi