Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE

Saturday, August 16, 2014

Apa Fungsinya?

Wujud media sosial untuk memberi fakta, menjawab persoalan, menjawab aduan, menghebahkan aktiviti anjuran program dan mendekat diri dengan stakeholder kamu. 2 hala katanya seperti apa yang obama yahudi sering laung laungkan. 

Itu yang sepatutnya, tapi apa yang telah terjadi kini? Baik artis mahupun orang politik. Sama sahaja. Tiada maklumbalas diberikan. Yang pasti dan ada hanyalah birokrasi dan kaedah konvesional yang menyusahkan sahaja, walaupun sekarang ini zaman siber.

Apa fungsi sebenar kamu mewujudkan medium sosial? 

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi