banner-2017-mcj bkecik-skytech UA SIGNATURE

Friday, August 29, 2014

Bermusim

Islam & palestin dah menang, Konflik selesai dan keputusan berpihak kepada palestin, dan gencatan senjata dipersetujui.

Macdonald pun kembali meriah, tiada boikot, dan prank lagi. Sticker Mc donald dah boleh ditampal semula oleh sang si boikot..

Pekerja mc donald beragama islam kini kembali yakin untuk bekerja, gelanggang badminton dan sepak takraw juga semakin kosong, belia mungkin sibuk dengan permainan online.

Kita berharapkan Pemain badminton dan sepak takraw malaysia memenangi game bertaraf dunia menewaskan musuh tradisi. barulah ramai yang aktif dan bersemangat waja, sampai ada yang sanggup membeli raket bernilai ratusan ringgit, tak main lah yang local!

Musim sentiasa berubah, ada musim bunga, musim merdeka, musim berhenti rokok, musim rambutan,musim bogel dan sebagainya.

2 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi