Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE

Saturday, August 02, 2014

Boycot Israel

Tahukah anda semua, yang sebenarnya Israel telah menguasai dunia dan telah lama bergerak secara senyap melemahkan negara islam didunia.Ramai pemimpin islam telah dibunuh, dan meletakkan pemimpin dikalangan yahudi sebagai proksi. Banyak produk israel berada di pasaran malaysia. Dan tidak mustahil dalam usaha kita mahu memboikot, kita terbeli. Kerajaan kena menyekat semua produk, dan secara tidak langsung, suka atau tidak, rakyat berbilang kaum di Malaysia terpaksa menggunakan produk tempatan SDSI.

Google yang anda gunakan sekarang juga mengiktiraf israel sebagai sebagai sebuah negara, dan salah satu produk israel. Israel tidak layak diiktiraf sebagai sebuah negara, jika merampas tanah penduduk palestin.


So di samping kita boycot produk israel yang berasaskan makanan, kita letak seberapa banyak petanda membenci israel di blog/website sebagai contoh. 

Masukkan seberapa banyak entry yang menunjukkan anda membenci israel sebagai contoh HATE ISRAEL ASSHOLE ILLEGAL COUNTRY. 

Dan bila anda atau follower anda yang berjuta juta tu lakukan carian di search engine seperti google dan masukkan teks carian Hate Israel, possibility untuk carian bagi hate israel akan meningkat. 

Begitu juga di FB. Saya akan menukarkan navicon hate israel dan masukkan iklan hate israel dalam masa terdekat untuk memberitahu world wide mission kita yang mengutuk israel ini. Design Animated GIF Hate Israel dalam proses.

Hate Israel, Love Palestin.

4 comments:

  1. tu la kan, buatlah sekecil apa pon usaha, biar dunia tahu kita benci israel.

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya diucapkan ;-) teruskan berkongsi ya dengan pengalaman dan cerita baru..baru dapat info lebih skit kan.. ;-)

    ReplyDelete
  3. Montana: terima kasih kerana memberi feedback. Keep in touch bro

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi