Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Tuesday, August 19, 2014

Endau Rompin (part 2)

Bulan 9 ni ada trip memancing lagi di endau rompin. emm nak pergi ke tak? nak pergi ke tak? duduk atas tongkang 3 hari tak mandi dan mabuk laut memang memualkan.

First time pergi memang terbaik, walaupun masa tu hari pertama aku dah menjerit nak minta hantar balik, rindu kat darat.haha

Nota : dari mancing pantai berjam-jam dapat gelama halus, baik korang pergi mancing laut dalam, boleh dapat ikan tenggiri.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi