Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Sunday, August 17, 2014

Julia ke swimming pool

Julia suka berenang samaada di sungai, laut ataupun di kolam renang. Oh ya mungkin ini adalah hobi julia di masa lapang.

Masalahnya disini julia tidak dapat mengenal pasti apa akibat yang bakal kunjung tiba, baginya dapatlah beliau melepaskan stress akibat dari tekanan kerja dan permasalahan yang lain.


Julia ke swimming pool


Suatu hari yang panas, julia telah pergi ke sebuah kolam renang bersama rakannya. Kolam renang yang kedalamannya sedalam 5 kaki, telah cukup untuk menyeksa julia.

Tiada tangga dan tempat untuk berpaut mungkin di kolam renang tersebut. Ya julia bukanlah seorang perenang yang bagus. 

Ketika berenang, dan suatu ketika Julia berasa rimas di dalam air dan mahu ke daratan, tapi tak boleh disebabkan keadaan tertentu yang menyukarkannya.

Kesimpulanya Julia telah berpura pura berenang sambil tersenyum di dalam masa tambahan selama 2 jam. 

Kesian Julia..

P/S: Sebelum terjun tengok lah dulu ada tak benda yang menyokong kita untuk naik. Sediakan payung sebelum hujan. [Sekadar Gambar Hiasan]

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi