Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Monday, August 18, 2014

Kesedaran Jalan Raya


Di malaysia ni ramai anak anak muda yang kreatif dan pakar grafiti. Boleh lantik mereka untuk membuat seni seperti ini di Malaysia.

Sekurang kurangnya boleh wujudkan peluang pekerjaan dan mengindahkan kawasan.

Kalau korang lihat seni seperti ini adakah korang akan memperlahankan kenderaan? 

Di Malaysia, had 60km/jam, tapi bawa 110km/jam. Lamborghini cap malaysia katanya dan jalan banyak berlubang.Tampal Tar, lepas tu selang seminggu korek. Itu jelah. Kos penyelenggaraan tayar dan kenderaan pun meningkat.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi