Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE

Saturday, August 16, 2014

Kisah Hamdan (Episod 7)

Apa yang bermain dan terpendam di benak Lauren tiada siapa yang tahu. Hanya Lauren sahaja yang tahu. 

Walaupun di wajahnya terpancar senyuman, namun dihatinya menyembunyikan seribu penyesalan dan kesedihan.


Pada suatu hari, Hamdan telah terbaca diari online milik Lauren, difikiran hamdan, Lauren rupa rupanya amat meminati dan mengabadikan kesedihannya didalam diari walaupun diari tersebut telah ditulis bermula semalam baru berusia 1 hari.

Tepat sekali sangkaan Hamdan, Lauren telah mencatitkan kesedihan yang sebenar benarnya didalam berberapa rangkap sahaja, selebihnya seperti begini "Menyampah aku dengan si hamdan, adakah patut dia habiskan lauk paprik tu, kempunan aku" dan "rindu pada zaman kanak kanak".

Lauren juga ada menyatakan rindu untuk melihat sekolah lamanya dan teringin makan mee bandung.

Hamdan terus melihat Jam tangan yang dipasang terbalik, dan mempelawa Lauren untuk ke sekolah lamanya..

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi