banner-2017-mcj bkecik-skytech susupisangnilofa IKLAN SEWA

Rabu, Agustus 06, 2014

Know-Lead-Edge

Know-Lead-Edge

Boikot tidak salah, itu bagus. Yahudi telah jauh kedepan berbanding kita dari segi penguasaan ekonomi. Who have knowledge, they will control the world. From knowledge you will enhance your economy.


Sekarang ni, siapa takde ilmu pengetahuan akan ketinggalan, jangan hanya menunggu dan terus menunggu orang untuk mengajar kita semata-mata. 

Paling terbaik untuk melawan musuh, adalah penguasaan ilmu, dan tidak bergantung kepada orang lain untuk hidup.

Dont make use of people, improve yourself. Bila ada ilmu dan sifat selidik dahulu, kamu tidak akan terpedaya dengan berita berantai yang belum tentu sahih.

Belajar sesuatu yang baik dan dapat ilmu daripada musuh kita juga adalah terbaik. 

Tingkat pengetahuan untuk menjamin kesejahteraan. Boikot bukan sekadar berhimpun beramai-ramai, disiplin diri yang penting.

#orangprotestgstkaupunprotestgsttapimaksudgstpuntaktahu.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi