banner-2017-mcj bkecik-skytech UA SIGNATURE

Saturday, August 09, 2014

Santai di range

Esok exam, harini driving range la. Haha boleh cuci mata lihat green field.

Dah lama tak ke range and green, 4 bulan dah rasanya. Bila baca buku tak boleh fokus. Hopefully, lepas ke range, can be define whats the matters of reading and will focus.


Banyak banyak sukan yang pernah aku main seperti badminton, takraw, bola sepak, dam haji,futsal. Golf lah sukan yang paling penat sebenarnya, satu badan terasa. Fizikal dan mental teruji dan kepuasan bila ball sampai ke distance target dan tak tersasar masuk semak. 

To increase your confident level. This sport is the right place for you and you ought to try. 

And you will know whos your friend and enemy actually. 

#golftaksemestinyabetting.
#iron7&8je

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi