Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Saturday, September 13, 2014

Andai diberi peluang

Andaikan anda diberi peluang untuk mengundurkan masa? Apa yang anda mahukan sekali lagi dalam hidup anda?

Kalau aku, aku nak kembali kepada zaman kanak kanak, tak payah nak fikir susah susah dekat pejabat menghadap paper work, meeting, programming, design, handphone, politik, bayar duit kereta dan lain lain.


Masa kanak kanak, aku pergi mancing, main bola petang dengan sepupu, main tembak guna senapang peluru buah ceri, pergi jalan jalan dengan arwah atuk.

Balik rumah kena pukul dengan mak. Haha

2 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi