Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Wednesday, September 17, 2014

Pening..aku pening..

Pening bila banyak perkara nak kena pakai duit bulan ni..hehe

Roadtax mati, duit belajar outstanding dan minimum deposit next semester, emmm....semua claim masuk entah bila, business pun banyak nak kena buat modal perniagaan.

Adat hidup didunia, dicipta berpasangan, ada pasang surut...langit dan bumi, air laut pasang surut, lelaki dan perempuan, untung rugi. kesimpulannya TABAH dan CEKAL!

lalalalalala....

Pening..aku pening..

1 comment:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi