Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Thursday, September 11, 2014

Unfriend

Bila tidak add, kau request jadi kawan, sudah approve lepas tu kau tak aktif,, aku remove kau marah! padahal kau termenung diam entah apa yang engkau mahu dari aku.

Kau nak ambil tahu aktiviti orang ke? bukan nak suruh like atau komen, cukuplah sekadar private message atau apa pun, bertanya pandangan ke..tanya balik diri sendiri, apa guna buat facebook?

Harini stats , pembersihan kawan telah dilakukan di facebook, mana yang tidak aktif, telah dinyahkan.

Janganlah berkecil hati, hanya unfriend di facebook.  

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi