Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE

Monday, October 27, 2014

Manusia

Manusia

Biarkan orang mengumpat pasal kita, jangan membalas, pedulikan dan abaikan mereka. Memaafkan memang la susah, kita tak kena dan rasa, memanglah..cakap memang mudah. Apa yang terbaik, jangan di layan, abaikan sahaja, kerana setiap perbuatan itu mencerminkan perilaku dan perangai dalaman seseorang.

Kalau pendam dan abaikan, boleh kena sakit jantung lak ye tak?..last last kejung memendam perasaan! Abaikan dan jangan buang masa memikirkan perkara yang merugikan. 

1 comment:

  1. betul lah tu, pendam buat jeruk pun makan diri jugak. Haiyaaa

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi