banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Senin, Oktober 20, 2014

Pen jatuh..

Huh pen jatuh lak! Kalau jatuh dekat atas rumput ke, atas lantai ke boleh lah ambil, jatuh pula dekat dalam lubang jamban!! Memang tak dapat diselamatkan la macamni..takkan nak hulur masukkan tangan pula!!

Dulu pendrive jatuh, sekarang ni pen lak..mahal pula tu! Emm takde rezeki nak buat macamana..takpela salah aku..semuannya nak letak dekat poket..nasib baik kunci kereta tak letak dekat poket baju!

Alahai..

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi