Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Saturday, October 25, 2014

Rezeki

Rezeki

Terima kasih kepada rakan rakan yang sudi melayari blog aku, insyaallah, aku juga akan sentiasa view blog korang semua. kalau jumpa iklan kat blog aku, klik la..hehe! Biasa nya pukul 3-4 pagi, iklan keluar, kalau tak percaya, cubalah lihat blog korang time lewat pagi!..hahaha.

Terima kasih kepada nuffnang dan rakan bloggers. Blog ini bukan sekadar kita meluahkan apa isi hati kita, kita juga boleh tambah kenalan, kongsi maklumat dan buat duit sampingan! 

Dalam masa yang sama, sebenarnya untuk rujukan aku di masa akan datang. Konsep blog ni bagi aku macam cloud computing juga lah! Korang store dan save data informasi korang di blog ini, dan dalam masa yang sama, boleh view walaupun korang berada di zimbabwe sekalipun. Pendek kata, malas nak tulis panjang panjang, bukan korang baca pun, korang baca pun part perenggan yang last je ...! Kan! Kan! Kan! Terima kasih!

9 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi