banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Selasa, Oktober 21, 2014

Selesai satu hal!

Dalam masa 2 hari, berjaya menyiapkan buletin majalah yang pelanggan mahu! Dah finalize dan hantar design pada printing untuk mencetak! Pelanggan puas hati, hati pun senang..!

Lepas setel part buletin, nak kena jumpa customer lagi untuk design baju korporat..! Harap dapat close deal. Dan semalam dapat tempahan banner, bunting dan sistem online.

Harap harap mereka setuju dengan harga yang diberikan! Haha bila assignment aku nak siap? Emm...cool, cool dan relaks...! 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi