Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE

Monday, October 27, 2014

Setengah jam dah sampai


Senang rupanya nak mencari lokasi resort ni..haha..masuk je Negeri sembilan aku dah buka waze..takut bebenar tak jumpa!! Padahal dekat sempadan dah ada signboard resort ni..emmm

Tak sampai pun lagi teluk kemang..kalau macam ni setengah jam dah sampai!! Kejap lagi nak cari umpan umpun umpun dan udang nak buat umpan! Peduli sama hal kerja..ini semua dunia!!! Yang penting kita enjoy! Jadi nelayan hari ini di PD..

6 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi