Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit UA SIGNATURE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE IKLAN Biztudung

Saturday, November 22, 2014

Latihan Photoshop

psd

Esok ada bengkel adobe photoshop. Bengkel ini akan akan dijalankan selama 1 hari. Kepada sesiapa yang berminat..boleh hubungi pihak penganjur..erm nak siap kan modul untuk esok...jumpa disana..selamat berhari minggu!!

6 comments:

 1. Asalam Saf,..kalau Etuza di sana rasanya nak join sekali best tu ..sekarang ni baru Etuza tahu teknik berblog guna PhotoScape v3.7..baru cepat upload pic..

  ReplyDelete
 2. Semoga kita dapat jalinkan persahabatan maya ya...

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. ingatkan nak buat latihan photoshop online. hehe

  ReplyDelete
 5. tudia pack sungguh jadual dia hehe

  ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi