banner-2017-mcj bkecik-skytech

Thursday, November 27, 2014

Lepak santai

kari kepala ikan hajah rahmah
Kari kepala ikan hajah rahmah
Dah sebulan lebih tak datang ke kedai ni..kalau nak makan kari kepala ikan asam pedas dan hidangan tengahari terbaik, ini lah lokasi makan makan yang paling sesuai sekali bagi hidangan tengahari. Harga memang berpatutan dan kualiti kebersihan memang di jamin 100%. Terletak di simpang bukit katil melaka.

Petang tadi, tiba tiba tauke kedai call, tanya kenapa lama tak datang, dan kebetulan tauke kedai ni ada di area pejabat aku. Apalagi...haa, lepak minum lah.. pekena nescafe tarik..sambil bincang hala tuju perniagaan dia dan aku..kalau di gabungkan meletop! hahaha

Nampak gayanya..boleh dapat job dengan tauke kedai ni, idea dia banyak, tapi implementasi kurang, dan ada baiknya bergabung membina kekayaan! kalau dapat masuk LED kat kedai ni pun baikkkk..! hee... hasil perbincangan petang tadi, kami bersetuju menjadi bussiness partner  dan kali ini  fokus perniagaan menyeluruh dan salah satunya termasuk ICT.....esok nak makan dekat sini,.lah! heee..

Kalau ke negeri melaka..rugi tak pekena asam pedas hajah rahmah..! terbaikk... 

3 comments:

 1. Kari kepala ikan tu..
  Ayah saya suka sangatlah ni..
  Erkkk..saya x suka.

  ReplyDelete
 2. sedapnya asam pedas. huhu. post sikit bro. haha.
  moga berjaya bina kekayaan XD

  ReplyDelete
 3. hamboiiii kemain lagi. sambil makan sambil borak projek mega la no. baru masyukkkkkk. kaya bersama kate ko. hehehe

  ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi