Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE IKLAN UA SIGNATURE

Wednesday, November 19, 2014

Pencarian Anugerah Tropi Blogger 2014

Terima kasih kepada bloggers hebat Etuza yang menganjurkan segmen pencarian anugerah anjuran nya. Harap maaf kan ya jika ada antara jawapan yang diberikan oleh saya, tidak memuaskan hati Tuan..tapi yang pasti jawapan nombor satu tu betul! hahaha!!..Bloggers Etuza ni ibarat alarm jam ringtone default yang mengejutkan manusia di waktu pagi untuk menunaikan kewajipan, haha ini bukan ayat bodek..! tapi sebagai penghargaan kepada beliau yang sentiasa memastikan peserta anjuran segmennya sentiasa tersentak dan berwaspada..! 

Maaf ya tuan Etuza..jika ada jawapan di dalam tu yang tidak memuaskan hati Tuan, jangan di simpan di dalam hati, umur kita makin meningkat, sampai masa kita berjumpa denganNya jua...dari 10 penyertaan bloggers yang menyertai, aku target dapat no 8 lah! cukup lah tu, ada soalan yang jawapan aku tak jumpa..hahaha! begitu mencabar...! Soalan nya mirip soalan peperiksaan dari open university. Boleh terjun tingkap!!

Nantikan siapakah yang akan menerima Tropi kesejahteraan itu?

3 comments:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi