banner-2017-mcj IKLAN SEWA UA SIGNATURE

Jumat, November 14, 2014

PENCARIAN ANUGERAH TROPI UNTUK BLOGGER 2014 BY ETUZA

PENCARIAN ANUGERAH TROPI UNTUK BLOGGER 2014 BY ETUZA

Jom beramai ramai memeriahkan bloggers Etuza di dalam PENCARIAN ANUGERAH TROPI UNTUK BLOGGER 2014 BY ETUZA , dapat tropi tuuhh..haha! Sejuk je bila masuk blog Etuza ni...walaupun tak hujan, tapi tetap nyaman walaupun suasana ketika ini bahang!!, rasa seperti berada di musim sejuk! Apa tak sejuknya...tatkala melihat gambar Tuan punya blog (gambar bawah) ibarat lilin yang menerangai kegelapan atau ibarat Air jernih yang mengalir dari 7 Gunung........hehe



Moga aku menang dan dapat Tropi dari pencarian anugerah tropi ni,..sekurang kurangnya anak aku mesti bangga bila daddy dapat tropi ni, dulu masa sekolah, rumah sukan asyik kalah je..tak pernah dapat piala, haha...terima kasih kepada Tuan blog yang menganjurkan segmen ni..!! Kalau nak join boleh tekan sekali pada gambar kanak kanak di atas...!

12 komentar:

  1. Owhh...air dari 7 gunung ye?
    Ada makna tu...
    Nak kipas ye...
    Haha..

    BalasHapus
    Balasan
    1. Hahaha Dr...strategi untuk mendapatkan tropi..

      Hapus
  2. salam kenal dr segmen yg sama http://msvelentine.blogspot.com/2014/11/pencarian-anugerah-tropi-untuk-blogger.html

    BalasHapus
  3. Asalam Saf ( Etuza cal Saf ja ya ) wow!! sangat terharu ada blogger lelaki yang join..dapat pula kata2 yang membahagiakan. Syukran Ya Allah ada juga yang join..ok..usah terlepas info ya, kena buat tul2 sebab 3 tropi dah sedia di persada maya..kena faham, mohon Saf faham bahasa Sabah,,jika tak ada yang tersilap nanti. Mohn tak gitulah..teruskan usaha ya..nanti tengok senarai update yg join

    BalasHapus
  4. tahnia join ya Saf blogger yg positif di alam maya

    BalasHapus
  5. Salam kenal. blogwalking malam2.hehe

    Good Luck yer.

    BalasHapus
  6. salam ziarah dari akka..dtg dari segmen yg sama..

    :)

    BalasHapus
  7. sudah baca info baru hal anugerah ke

    BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi