banner-2017-mcj bkecik-skytech susupisangnilofa IKLAN SEWA

Kamis, November 06, 2014

Renung-renungkan #1!


Renungan Bersama


Di zaman rasullullah, baginda pun berpolitik, tak salah kita berpolitik, asalkan niat kita betul dan apa tujuan kita menyertai?, dan jangan sampai disebabkan ideologi yang berbeza, kita bermusuhan antara satu sama lain, termasuklah di dalam dunia bloggers! masing masing ada pandangan, jangan dipendam, 1 Malaysia mah! cina, india dan melayu hidup di bawah satu bumbung, yang penting hormat dan menghormati antara satu sama lain!

Manusia itu sendiri yang mencorak kan perjalanan politik samaada baik atau buruk..Peace no war!

3 komentar:

 1. Ayat kartun tu skema betul...paling tak suka campur adukkan politik dengan kehidupan seharian, kerja dan lain-lain

  BalasHapus
  Balasan
  1. Haha bila cmpur aduk politik dalam semua hal..haru biruuuuuu!

   Hapus
 2. aku cukup benci org yg obses politik smpai ketepikan semua perkara lain.

  BalasHapus

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan,Mulut Berbuih, Kematian, Pengsan atau Sebarang Kecelakaan dan Penyakit Berjangkit. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi